Algemene verkoopsvoorwaarden

Article 1 – Preambule

Elke bestelling voor een product zijn in de online winkel site www.petitkiwi.be, houdt de volledige aanvaarding van deze voorwaarden.

Als gevolg hiervan, de klant is zich bewust van het feit dat zijn akkoord over de inhoud van deze voorwaarden de ondertekening van dit document niet vereist, voor zover de klant wenst om online te bestellen van de producten die in het kader van de winkel website.

Article 2 - Algemene voorwaarden

2.1. Overzicht

De klant heeft de mogelijkheid om op te slaan of deze algemene voorwaarden, gezien het feit dat zowel de back-up van dit document te bewerken zijn de verantwoordelijkheid af te drukken.

Kleine Kiwi kunnen deze voorwaarden te wijzigen op elk gewenst moment, onder voorbehoud van wijzigingen op haar website. Echter, de huidige contracten blijven onderworpen aan de voorwaarden die gelden op het moment van het sluiten van de verkoop. Daarom wordt geadviseerd om regelmatig te verwijzen naar de meest recente versie van de algemene voorwaarden permanent beschikbaar op de website.

2.2. Definities

Door Consumer elke natuurlijke of rechtspersoon die verwerft of gebruikt voor doeleinden die niet alleen professioneel, producten of diensten die op de website. Als consument heeft de klant specifieke rechten, die in twijfel zou worden genoemd in het geval dat de gekochte goederen of diensten via de website ook daadwerkelijk zou verband houden met zijn beroepsactiviteit.

Door PROFESSIONAL is een persoon die niet voldoet aan de definitie van consument hierboven gegeven.

Article 3 – Conclusies van de online verkoop

Het product catalogus en de beschrijving op www.petitkiwi.be vormt geen aanbod als zodanig vormen. Het is dus voldoende een bestelformulier in te vullen op de website hierboven voor de koopovereenkomst wordt gevormd. De verkoop zal definitief worden geconcludeerd dat bij de ontvangst van de bevestigingsmail.

Voor veiligheid en vertrouwen van de klant, kleine kiwi behoudt zich het recht voor om aanvullende informatie te vragen en om de uitvoering van de standaard controle adequate respons te weigeren of kleine kiwi gelooft dat de informatie in haar bezit is voldoende. Kleine Kiwi kan ook bestellingen te weigeren indien blijkt dat de koper van plan is om de producten te verkopen.

Article 4 – Orderbevestiging

De contractuele informatie zal uiterlijk op het moment van levering via e-mail worden bevestigd.

Article 5 – Aankoop

Kleine Kiwi reageren op uw bestelling binnen de grenzen van de beschikbare voorraden. Levertijden zijn 24h / 96h exclusief bijzondere omstandigheden (weer, stakingen, verkeersproblemen, etc.). Echter, indien ondanks de waakzaamheid producten bewezen niet beschikbaar na uw bestelling te zijn, kleine kiwi zullen u op de hoogte via e-mail en nodigen u uit om te annuleren of uw bestelling te wijzigen.

Article 6 – Beschikbaarheid 

De beschikbaarheid wordt altijd weergegeven op onze website indicatief. In principe, een product dat niet is opgegeven 'gereserveerd' is per direct beschikbaar. Echter, kleine kiwi kan niet aansprakelijk worden gesteld als de voorraad is niet hetzelfde als de datum waarop de order is geplaatst. Downtime wordt normaal vermeld op de website.

Als Petit Kiwi een ontbrekende item kan krijgen, stelt zij de onbeschikbaarheid e-mailclient op de hoogte. Deze laatste kan dan kiezen om de bestelling te annuleren, geheel of gedeeltelijk, op basis van de nieuwe informatie. Geen sancties zal worden toegepast voor een dergelijk bevel annulering.

Kleine Kiwi behoudt zich het recht om de bestelling in twee of meer keer te verzenden als een product niet beschikbaar was. Deze zending zullen er geen extra kosten voor de klant (de laatste zal slechts betalen zodra de verzendkosten aangegeven bij de bestelling).

Article 7 – Eigendomsoverdracht

In afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek, onroerend goed verkocht of geleverd blijven het exclusieve eigendom van Petit Kiwi tot de volledige betaling van de bestelling.

De risico's die verband houden met de overdracht van de eigendom van de producten variëren afhankelijk van de vraag of de klant kiest om zijn bestelling te sturen via een onbeveiligde versturen (mail) of via een beveiligde transmissie.

Als de bestelling per post wordt verzonden, alle risico's van verlies en schade in verband met de betrokken goederen zijn de klant vanaf het moment van de bestelling. Items gekocht dus op de rekening en risico van de koper.

Indien de klant kiest voor een beveiligd versturen van kleine kiwi dragen de kosten van eventuele schade (diefstal, schade, ontbrekende voorwerpen) veroorzaakt het product en terugbetaling in dit geval de transportkosten.

Article 8 – Prijs

De prijzen van onze producten worden aangegeven in euro inclusief belastingen, exclusief verzendkosten. De verzendkosten en verzendkosten zijn voor rekening van de klant (behalve op de site vermeld bijzondere voorwaarden). Ze worden weergegeven, rekening houdend met de door de klant op de plaats van levering informatie.

Kleine Kiwi behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment wijzigen. Little Kiwi is echter verplicht om de prijzen in de kracht die op het moment van uw bestelling werden getoond toe te passen.

Article 9 – Betaling

De betaling van de volledige prijs moet worden gemaakt op het moment van uw bestelling, tenzij u uw bestelling ophalen in onze winkel in 5310 Aische-en-Refail op 304/3, Road Gembloux, België. In dit geval kunt u ook betalen met contant geld of ECOCHEQUE en Ecopass bij de uitslag. U kunt komen afhalen van uw bestelling tijdens kantooruren.

Op geen enkel moment, kan de betalingen niet worden beschouwd als een deposito of deposito's. Alle bestellingen zijn betaalbaar in Euro. Om uw bestelling aan te passen, heeft u de volgende betaalmethoden:

- Paypal maakt het ook mogelijk betaling per creditcard Visa / Mastercard

- Bancontact (alleen online betaling)

- door ecocheques en Ecopass (alleen bij afhaling in opslag)

- vloeistof (alleen bij verwijdering opslag)

- door overschrijving op de rekening van Petit Kiwi

In het laatste geval, de producten zijn voor de aandacht van de klant gedurende 5 werkdagen vanaf de bestelling, in afwachting van betaling. Na deze termijn kunnen we besluiten om de bestelling te annuleren.

In het geval van een intrekking van de goederen in de winkel worden de producten ook gereserveerd om de aandacht van de klant gedurende 5 werkdagen vanaf de bestelling. Na deze termijn kunnen we besluiten om de bestelling te annuleren.

Je staat er Petit Kiwi om alle nodige vergunningen om de betalingswijze gekozen bij het opnemen van de bestelling gebruiken. Kleine Kiwi behoudt zich het recht voor in geval van niet-betaling op te schorten of een bestelling en / of levering te annuleren, ongeacht de aard en het niveau van uitvoering (of als de betaling incident) van elk bedrag verschuldigd zou zijn. De levering van een nieuwe bestelling kan worden opgehangen in de tijdige betaling van een eerdere bestelling in afwijking hiervan. Kleine Kiwi behoudt het recht om een kopie van uw identiteitskaart en / of bank ontvangstbewijs voor elke betaling met een creditcard.

Article 10 – Levering

10.1. - Overzicht

Producten gekocht bij Petit Kiwi worden geleverd alleen in het vermeld op de site landen. Zij zal worden geleverd aan de op het bestelformulier adres.

Kleine kiwi is niet aansprakelijk voor de gevolgen die ontstaan is door een scheepvaart vertraging met betrekking tot de verantwoordelijkheid van de post. Er zal geen terugbetaling van de bestelling, zodat deze niet zal worden teruggegeven aan de afzender of de ontvanger toetreding laat.

Bij betaling per overschrijving, wordt de bestelling uitgevoerd na ontvangst van het bedrag. Dienovereenkomstig verschaft de termijnen dit geval van toepassing zijn welke op de dag na ontvangst van betaling en kan worden gemodificeerd uit die die op de dag van de bestelling.

Als u besluit om uw bestelling te annuleren na betaling en uw bestelling is al in voor de levering, zullen kleine kiwi overgaan tot de terugbetaling van het product op zijn volle receptie. Het wordt sterk aangeraden om het product terug te keren in de oorspronkelijke staat.

10.2. – Overdracht van risico

Het pand en de risico's van uw producten zal worden overgedragen na ontvangst van de Producten.

10.3. - Douanerechten

Wanneer u goederen te leveren in een ander land dan België, bent u de officiële importeur beschouwd en moeten als zodanig ten opzichte van de wetten en regels van het land waarin u de levering van de goederen af te nemen.

U kan onderhevig zijn aan rechten of plichten jegens de aankomst van de goederen in uw land. Eventuele extra inklaringskosten zijn uw verantwoordelijkheid. Kleine Kiwi heeft geen controle over deze kosten en niet het bedrag niet weten. Douanebeleid variëren van land tot land, moet u contact opnemen met uw plaatselijke douane-afdeling voor meer informatie.

10.4 – Leveringsproblemen

Enig voorbehoud over het geleverde product (bijvoorbeeld beschadigd pakket reeds geopende ...) moet worden aangemeld bij Petit Kiwi in 3 dagen na ontvangst van het product. Afhankelijk van de gevallen bedoeld in artikel 7, kunt u eventueel profiteren of niet aan de voorwaarden van de uitwisseling en terugbetaling in dit artikel.

Elk probleem met de items in de verpakking (ontbrekende item, niet overeenkomt met de bestelde, ...) moet worden aangemeld bij Petit Kiwi binnen 14 dagen na ontvangst. Elke kennisgeving na deze tijd zal meer verantwoordelijkheid voor Petit Kiwi oplopen en zal daarom worden terugbetaald of vervangen.

10.5 - Productcompliantie

Petit Kiwi betalen u de items niet overeenkomen met uw bestelling. In dit geval, wij danken u voor akkoord te gaan rapporteren in detail per e-mail ([email protected]) en terug te keren naar Petit Kiwi het item. Kleine Kiwi zullen terugbetalen van het item. Het verzoek dient te geschieden binnen 14 werkdagen na levering. Eventuele claims na deze termijn worden niet geaccepteerd.

Het is sterk aangeraden om te verwijzen naar kleine kiwi producten in de staat waarin u ze ontvingen met alle geleverde (accessoires, verpakking, handleidingen, ...).

In ieder geval, profiteert u van de bepalingen van de wettelijke garantie met betrekking tot garantie tegen verborgen gebreken.

10.6 - Return pakket

BELANGRIJK: Als de klant niet aanwezig bij de levering en heeft zijn pakket op het postkantoor binnen 15 dagen niet in te trekken, wordt het pakket terug naar Little Kiwi. In dit geval, Little Kiwi te keren het pakket aan de klant alleen wanneer het pakket is ontvangen terug (terug in de e-mail voor het verlies), en de verzendkosten van deze tweede zending zijn voor rekening van de klant, en dit zelfs s het blijkt dat het station geen visitekaartje hebben verlaten.

Article 12 – Herroepingsrecht 

In overeenstemming met de wet van 6 april 2010, heeft de consument het recht aan de verkoper dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgave van redenen binnen 14 werkdagen na de hoogte van de dag na de bevalling product.

Het wordt sterk aanbevolen dat producten die in Petit Kiwi in perfecte staat voor wederverkoop in hun oorspronkelijke staat (verpakking, accessoires, handleidingen), behoorlijk verzegeld, en een kopie van de factuur of van de levering in 14 dagen.

Elk artikel onvolledig, onleesbaar of beschadigd worden niet terugbetaald of omgeruild.

De consument die wil dit recht moet contact opnemen met Petit Kiwi binnen 14 werkdagen [email protected] oefenen.

Article 13 – Bewijs van de transactie

De gegevens zijn opgeslagen in de kleine kiwi computersystemen onder redelijke veiligheidsomstandigheden, zal worden beschouwd als bewijs van communicatie, bestellingen en betalingen tussen de partijen.

Het indienen van inkooporders en facturen is gemaakt op een betrouwbaar en duurzaam kan worden geproduceerd als bewijs.

Article 14 – Beperking van aansprakelijkheid

14.1 De foto's en teksten ter illustratie en beschrijving van de producten op deze site zijn niet contractueel en uitsluitend voor informatieve doeleinden. Kleine Kiwi aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten of omissies in de foto's of teksten die op deze site.

14.2 Zonder beperking van de omvang van deze algemene voorwaarden van de verkoop, geen enkele toepassing op de geleverde producten, de niet-levering van producten of een ander mag niet hoger zijn dan het bedrag van de aankoopprijs van de producten die hebben geleid tot een verzoek schade. In geen geval Petit Kiwi niet aansprakelijk voor indirecte, incidentele of gevolgschade van welke aard dan ook (zelfs als de geboorte van dergelijke schade bekend was of door Petit Kiwi had kunnen zijn) in verband met kan worden gehouden haar producten, het gebruik, de verkoop of website.

Article 15 – Overmacht

15.1 Kleine Kiwi zullen moeite doen om zijn verplichtingen te maken, maar kan niet verantwoordelijk voor vertragingen of het niet worden gehouden om leveren veroorzaakt door omstandigheden buiten zijn macht, zoals stakingen, oorlogen, natuurrampen of andere te voorkomen dat de productie, het transport of de levering van zaken.

15.2 In geval van vertraging, kleine kiwi zal zijn verplichtingen zo spoedig mogelijk te voldoen en behoudt zich het recht voor om de resterende voorraden van de producten tussen haar klanten eerlijk te verdelen.

Article 16 – Gegevensbescherming 

Door het plaatsen van uw bestelling, gaat u ermee akkoord dat Little Kiwi bewaart, verwerkt en gebruikt de verzamelde gegevens uit uw bestelling. Een deel van deze informatie kan worden overgedragen aan bedrijven die betrokken zijn bij de levering van uw producten.

U kunt een kopie van de gegevens die door ons over u verkrijgen door het sturen van een schriftelijk verzoek. Als er gegevens die door ons over u onjuist is, zal het worden gecorrigeerd op schriftelijk verzoek van je.

Article 17 – Toepasselijk recht en jurisdictie

Kleine Kiwi zal haar best doen om te proberen in der minne op te lossen eventuele geschillen. Als u niet tevreden bent met de geschillenbeslechting modus en u wilt een beroep op de bevoegde rechtbanken zullen de volgende regels van toepassing.

Het contract wordt beheerst door het Belgisch recht. Elke partij geeft exclusieve bevoegdheid voor elk geschil worden voorgelegd aan de rechtbanken van Namen (België).